
پارادوکس نابخشودنی برای آمریکا و ملل متحد
امروز ۳۰ شهریور ماه مجمع عمومی سازمان ملل متحد پذیرای یکی از جنایتکارترین چهرهها در تاریخ خود بود. این چهره کسی نبود جز ابراهیم رییسی، رییس جمهور منصوب شده خامنهای . رییسی در حالی پا به راهروهای ملل متحد گذاشت که پیشتر از این هزاران تن از ایرانیان و نیز چهرههای حقوق بشری خواهان ممنوعیت ورود وی به خاک آمریکا و سخنرانی در ملل متحد شده بودند.
همزمان با ورود ابراهیم رییسی به مجمع عمومی ملل متحد صدها تن از ایرانیان دادخواه درجلوی ساختمان مجمع عمومی ملل متحد تجمع کرده بودند و علیه حضور رییسی در ملل متحد تظاهرات کردند. تجمع کنندگان که بسیاری از آنان خانوادهها و بازماندگان قتل عام ۶۷ هم بودند با در دست داشتن عکس شهیدان قتل عام ۶۷ خواهان محاکمه ابراهیم رییسی به خاطر جنایت علیه بشریت شدند.
ابراهیم رییسی که برای اولین بار به خاک آمریکا پا گذاشت، درمجمع عمومی ملل متحد سخنرانی کرد، او متهم است که بعنوان عضو هیات مرگ در قتل عام ۳۰ هزار زندانی سیاسی نقش داشته است. او همچنین متهم است که در سال ۹۸ به عنوان قاضی القضات در کشتار ۱۵۰۰ تن از جوانان قیام ۹۸ نقش آمریت را داشته است. علاوه بر آن طی یک سالی که از نشستن او بر کرسی ریاست جمهوری گذشته است، بیش از ۶۰۰ تن اعدام شدند.
ابراهیم رییسی در حالی که عکس سلیمانی جایتکار را بدست گرفته بود خواهان محاکمه رییس جمهور سابق امریکا شد.
ابراهیم رییسی یکی از عوامل اصلی قتل عام ۶۷
رییسی درحالی که از ترس تپق با دقت از روی یک متن انشا گونه می خواند و جرات بلند کردن سرش را نداشت مدعی شد که نظم کنونی جهان رو به زوال است و ایران در پی بنیاد نهادن نظمی نوین است.
وی همچنین مدعی شد که ایران به دنبال سلاح اتمی نیست و طبق فتوای خامنه ای تلاش برای رسیدن به اتمی حرام است.
وی گفت: بالاتر از حقوق بشر، حقوق ملت هاست! که به راحتی توسط قدرت های ظالم پایمال می شود. حق جوامع بومی کانادا که فرزندانشان بجای کلاسهای مدرسه در گورهای دسته جمعی حیاط مدرسه دفن شدند؛ حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین، حق توسعهی ملتهای تحت تحریم، حق حیات ملتهای تحت اشغال یا قربانی تروریسم، حق زندگی آوارگان بی پناهی که کودکان را در قفسهایی جداگانه از مادران و پدران خود محبوس میکنند؛ همگی نشان میدهند که جایگاه مدعی و متهم در مساله حقوق بشر نباید جابجا شود و اینکه ناقضان واقعی حقوق بشر، شایستگی اخلاقی لازم را برای اظهار نظر درباره حقوق بشر ندارند.
نقش بی نظیر ایران در نابودی داعش، که فقط یک مورد از جنایاتش این بود که زنان کُرد و ایزدی و مسیحی را به بردگی میگرفت، کفایت میکند که نشان دهد ما در جایگاه مدعی و مدافع حقوق بشر هستیم و حامیان داعش در جایگاه متهم قرار دارند.