آخوندها تاکنون آمار واقعی کشته‌های جنگ ضدمیهنی‌شان را اعلام نکرده‌اند. اگر به نهادهای مسئول مربوطه نگاه کنید اعداد گوناگونی می‌بینید که گاه با هم تفاوت زیادی هم دارند.
سایت مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس: ۲۳۳هزار نفر
بنیاد شهید رژیم: ۲۱۸هزار نفر
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس: ۱۹۰هزار نفر
البته آمار واقعی چیزی بیشتر از ۱۲۵۰۰۰۰ (یک‌میلیون و ۲۵۰هزار نفر) است
اما اگر آمارهای رژیم را مبنا بگیریم یعنی همان ۲۳۳هزار نفر را و همین عدد را به تعداد سال‌های جنگ (یعنی ۸سال جنگ) تقسیم کنیم عدد ۲۹هزار به‌دست می‌آید یعنی آنچه که اکنون با آلودگی هوا از مردم ایران تلفات می‌گیرد ۲۵درصد بیشتر از آن جنگ لعنتی است چرا که طبق آمار اعلام شده رسانه‌های حکومتی هر سال۴۰هزار نفر در میهنمان بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند!
چرا در ایران هم‌چنان به‌صورت گسترده از نفت کوره (مازوت) استفاده می‌شود؟
کلانتری رئیس سازمان محیط‌زیست رژیم گفت: «آلودگیهای گازوییل و مازوت مرگ و میر کرونا را تا ۶برابر افزایش می‌دهد.
عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت از محیط‌زیست، در مورد علت اصلی آلودگی هوا گفت: «کیفیت گازوییل مصرفی در کشور کاهش پیدا کرده و در عین‌حال برخلاف قانون هوای پاک و مصوبه ستاد کرونا، صنایع سنگین در حال سوزاندن مازوت هستند. معاون دادستان کل کشور به استانها بخشنامه داده تا کسی مانع سوزاندن مازوت نشود... یعنی کسی که باید قانون هوای پاک را اجرا کند، از نظر امنیتی به این نتیجه رسیده است که باید این مازوت سوزانده شود» (همدلی ـ‌۱۴دی ۱۳۹۹).
زنگنه، وزیر نفت روز ۱۴دی گفت: «مایل نیستم مازوت مصرف شود، اما چاره‌ای نداریم» (تلویزیون حکومتی‌۱۱دی۹۹).
چرا باید نفت کوره (مازوت) مصرف کنیم؟
اکنون پرسش اصلی این است که چرا باید نفت کوره مصرف کنیم آن هم در شهرها؟
نفت کوره (یا نفت سیاه یا مازوت یا نفت دریا) پست‌ترین فرآورده پالایشگاهی است که بیشترین آلایندگی را داشته و در بسیاری از کشورهای جهان مصرف آن در داخل شهرها ممنوع شده و حداکثر در نیروگاههای حرارتی و سوخت کشتی‌ها از آن استفاده می‌شد اما به‌علت شدت آلایندگی، از ژانویه۲۰۲۰ مصرف آن توسط کشتی‌ها هم ممنوع شد و شناورهای دریایی تنها در صورتی اجازه استفاده از آن را دارند که با نصب فیلترهای خاص، دود آن را پالایش کرده و از شدت آلایندگی آن کم کنند.
اما دیکتاتوری حاکم بر ایران هم‌چنان در داخل کشور به استفاده گسترده از نفت‌کوره می‌پردازد. کاری که به‌گفته مقامات همین رژیم خلاف قانون است! (نکته‌ای که از عیسی کلانتری و زنگنه نقل شد).
علت استفاده گسترده رژیم از نفت کوره
۴۰ سال حاکمیت ارتجاع بر صنعت نفت کشور که اساساً به‌دنبال «زود بازده»کردن این صنعت با حداقل مخارج بوده، اینک حیاتی‌ترین بخش صنعتی ایران را به یک دستگاه به‌شدت فرسوده و مستهلک تبدیل کرده که با توجه به تحولات آتی بازار نفت جهانی، در آستانه زمین خوردن است.
بنا به آمار رسمی وزارت نفت، مجموع ذخایر نفت و گاز قابل بهره‌برداری ایران معادل ۱۰درصد کل ذخایر نفت خام موجود در جهان است.
بنا بر همین آمار، این ذخایر تا سال۱۴۵۳ خورشیدی قابل بهره‌برداری می‌باشند.
مالکیت برخی از این منابع به درصد‌های متفاوتی بین ایران و همسایگانش تقسیم شده، اما برداشت جدی از آنها انجام نمی‌شود یا با اختلاف زیاد انجام می‌شود، به‌عنوان نمونه؛
قطر روزانه ۵۰۰هزار بشکه از لایه‌های نفتی پارس جنوبی برداشت می‌کند و ایران ۵۰هزار بشکه!
در میدان نفتی «آزادگان»مشترک با عراق، آنها روزانه ۱۵۰هزار بشکه بیشتر از ایران برداشت می‌کنند!
در میدانهای نفتی مشترک با عربستان و امارات و کویت نیز وضع بر همین منوال است (تسنیم ۲۶تیر ۹۵).
بر اساس آمار کارشناسی شده سال۲۰۱۰ میزان استخراج از این منابع سالانه بین ۲۰۰ تا ۲۵۰هزار بشکه کاهش می‌یابد.
از منابع نفتی دریای خزر عمدتاً برداشت چندانی صورت نمی‌گیرد و نفت آن اساساً توسط همسایگان خزری ایران برداشت می‌شود (نگاه کنید به مصاحبه سیدعمار حسینی نماینده رژیم از قروه و سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شواری اسلامی با خبرگزاری فارس۲۱ تیر ۹۰).
روند نزولی بازدهی منابع نفتی ایران
بر مبنای گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، انتظار می‌رود ظرفیت تولید نفت خام تا سال۲۰۳۰میلادی به ۴/۴میلیون بشکه در روز برسد (تابناک ۲۲اسفند ۹۷).
پژوهشی که در دانشگاه استنفورد انگلستان انجام شده و بخش‌هایی از آن در سایت حکومتی دیپلماسی ایرانی به تاریخ ۲۱دی ۹۵ منتشر شده، نشان می‌دهد که ایران سالانه ۶درصد کاهش تولید سالانه (به‌علت کهنگی چاه‌ها و فرسودگی دستگاهها و از دور خارج شدن تکنولوژی‌های استحصال) خواهد داشت و تنها در زمانی می‌تواند بر این مشکل فائق خواهد شد که به نوسازی صنعت نفت کشور و ایجاد تکنولوژی نوین اقدام کند.
رئیس پژوهشکده نفت، گاز و پتروشیمی دانشگاه امیرکبیر روز ۲۶تیر ۹۵ به تسنیم گفت: «عقب‌ماندگی ما از سه کشور همسایه عربستان، عراق و قطر رقمی بالغ بر ١٧میلیارد دلار به‌صورت سالانه می‌شود» (منبع تسنیم۲۶ تیر ۹۷).
عقب‌ماندگی فناوری پالایش
در چنین شرایطی که صنعت نفت کشور با پیری چاه‌های نفت و فرسودگی تأسیسات نفتی و از دور خارج شدن طبیعی فناوری نفتی روبه‌رو است، مهم‌ترین تولید آن نفت کوره می‌باشد و این در حالی است که به‌نوشته خبرگزاری حکومتی ایرنا (۴ شهریور ۹۷) پالایشگاههای کشور با انباشت نفت کوره مواجه خواهند شد. علت این امر جایگزین شدن نفت کوره با گاز طبیعی است که بر اساس استاندارد‌های جهانی غیرقابل مصرف و برای تقلیل آلودگی هوا تولید آن تقریباً متوقف خواهد شد (خبرگزاری فارس متعلق به پاسداران ۲۹بهمن ۹۷).
مدیر سابق شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران فردی به اسم احمدی در همان تاریخ به خبرگزاری حکومتی فارس گفته بود: «در آینده بنا بر اتفاقاتی که در دنیا می‌افتد، ما در رابطه با تولید نفت کوره دچار مشکل خواهیم شد و صادرات قفل خواهد شد، بنابراین کار عاقلانه این است که توسعه پتروپالایشگاهها را در دستور کار قرار دهیم».
جایگاه «نفت کوره»در صادرات نفتی آخوندها
نفت کوره سهمی حدوداً ۹۰درصدی در صادرات محصولات نفتی ایران دارد.
نفت کوره، سوخت رایج و سوخت ارزانی است که در کشتیرانی از آن استفاده می‌گردد اما اکنون به‌علت ضررهای جدی که برای محیط‌زیست دارد استفاده از آن ممنوع اعلام شده و ضرورتاً در آینده نزدیک از دور استفاده خارج خواهد شد.
بنابراین بسیاری از شرکت‌های کشتیرانی و نفت‌کشهای جهان اقدام به تعویض سوخت خود و کنار گذاشتن نفت کوره کرده‌اند.
خوب است بدانیم آن محموله نفتی سرگردانی که هفته آخر اردیبهشت در یکی از بنادر چین تخلیه شد نیز نفت کوره بود.
آینده «نفت کوره»در بازار جهانی نفت
نفت کوره، سوخت مصرفی اصلی حمل و نقل دریایی است. بر اساس آمار منتشره منابع رسمی جهانی (سازمان بین‌المللی دریایی IMO) دهها هزار کشتی دریایی در اقیانوس‌ها در حال حاضر بیش از ۳میلیون بشکه در روز از یک سوخت گوگرد بالا و سوخت لجن استفاده می‌کنند، اما از سال آینده (۲۰۲۰میلادی) صنعت حمل و نقل باید طبق قوانین سازمان بین‌المللی دریایی، مصرف نفت کوره را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد. این امر برای بازار حمل و نقل جهان دارای تاثیرهای جدی است اما برای کشورهای تولیدکننده نفت به‌ویژه کشوری مانند ایران که نفت کوره در میان تولیدات نفتی آن جایگاه ویژه‌یی دارد، به‌مراتب عمیق‌تر و دردناک‌تری خواهد داشت!
به گزارش سایت تخصصی میز نفت، ایران در حال حاضر بزرگ‌ترین صادر کننده نفت کوره جهان است.
و باز هم به گزارش همین سایت تخصصی، ثابت ماندن حجم نفت کوره تولیدی در پالایشگاهها و کاهش مصرف آن در صنایع مختلف از جمله نیروگاههای تولید برق طی سال‌های اخیر، نه تنها ایران را به بزرگترین تولیدکننده نفت کوره جهان تبدیل کرده است بلکه مشکلات عدیده‌ای را نیز برای پالایشگاهها از جمله کمبود مخازن ذخیره‌سازی، صف طولانی تانکرهای بارگیری و تخلیه، اقتصاد ضعیف پالایشگاه و... ایجاد کرده است.
در خبری دیگر «علی حکمت»مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی آبادان، روز ۳خرداد ۹۵ از افزایش تخلیه نفت کوره از سه و نیم به یازده میلیون لیتر در روز خبر داد. وی گفت: «با تغییرهای انجام شده در سیستم تخلیه، حجم برداشت نفت کوره مازاد در پالایشگاههای کشور سه برابر شد».
در همین زمینه سایت حکومتی سرپوش اقتصادی روز ۲۹مهر ۹۶ نوشته بود: «یکی از مدیران نفتی مؤسسه بین‌المللی مطالعات انرژی «فکتس» آمریکا... . . به ایران آمده بود تا به مسئولان هشدار دهد صنعت نفت با خطر روبه‌روست. ایمان ناصری، مشاور ارشد مؤسسه مشاوران بازار نفت و گاز FGE می‌گوید سونامی‌ای بازار نفت کوره جهان را هدف گرفته و ایران نیز به سبب تولید بالای نفت کوره در پالایشگاهها، در صف مقدم آن است».
راه‌کارهای پیشنهادی کارشناس‌های حکومتی
اکنون و با توجه به این‌که خط تولید پالایشگاههای کشور عمدتاً توان تولید نفت کوره داشته و به‌علت فرسودگی و نبود فناوری لازم و دستگاههای مورد نیاز از انجام سایر پالایش‌های کیفی‌تر عاجز هستند، کارشناس‌های حکومتی پیشنهاد کرده‌اند، حتی اگر مشکل تحریم نفتی رژیم هم منتفی شود:
اولا از ابتدای ژانویه ۲۰۲۰ حداقل تا ۳ -۴ سال نفت کوره تولیدی در داخل کشور مصرف شود!
ثانیا این نفت کوره‌ای را که روی دست رژیم باد کرده به کشورهایی که امکان مصرف آن را دارند با قیمت ارزان‌تر از بازار بفروشند که در صف مقدم این کشورها عربستان سعودی قرار دارد که روزانه ۷۰۰هزار بشکه نفت خام در نیروگاهها و پالایشگاههایش می‌سوزاند و ترجیح می‌دهد آن را با نفت کوره ارزان جانشین کرده و ۷۰۰هزار بشکه نفت خامی را که می‌سوزاند به صادراتش اضافه کند. این گزینه البته به‌شرطی قابل محاسبه است که روابط خصمانه با این کشور متوقف شود!
ثالثا خط تولید و پالایش جدید در پالایشگاههای کشور راه‌اندازی شود که این نیز به دو عامل پایه‌یی دیگر مشروط است:
یکم: رفع تحریم‌ها!
دوم: پیدا کردن سرمایه‌گذاری که جرأت سرمایه‌گذاری در این مملکت را با این حکومت داشته باشد!
چشم‌اندازها
با توجه به آنچه که به استناد گفته‌ها و آمار و ارقام کارشناس‌های حکومتی گفته شد، حتی در صورت برداشته شدن تحریم‌ها به‌علت بلایی که در تمامی این سال‌ها و چهار دهه بر سر صنعت نفت کشور آمده است، چشم‌انداز خروج از بحران نوسازی صنعت نفت در کوتاه مدت وجود ندارد و آنچه باقی می‌ماند؛
از یک‌سو ادامه کشتار خاموش مردم ایران با مصرف گسترده نفت‌سیاه یا همان مازوت در مناطق شهری و مناطق مسکونی و حاشیه آنهاست.
و از دیگرسو باز هم حراج نفت با زمین و منابع زیرزمینی آن است که مفهوم آن بازگشت به دوران قراردادهای بارون ژولیوس دو رویتر و ویلیام ناکس دارسی و سلاطین خائن و پخمه قاجار است.

زمان بیداری - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

هر انسان ایرانی نیاز دارد که بداند در کدام نقطه از مختصات اجتماعی و سیاسی کنونی…

عصیان کاوه‌ها! - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

ای شیخ با تهاجم توفان چه می‌کنی با نسل شورشی دلیران چه می‌کنی ای قاتل زنان…

کیان و برنو و عشقش - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

برای اسب کیان نامه‌یی نوشتم من سوار خوب تو در خاک و خون کشیده شده ولی…

قایقی می‌سازم برای آرزوهایت - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

قایقی می‌سازم روبه‌روی آرزوهایت با باری از شبنم و رنگین‌کمان قایقی پر از هجای آبی دوست‌داشتن…

خدای رنگین‌کمان را کشتند - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

آسمان شرم می‌کند از سرودن «رنگین‌کمان» در شفقی لبریز از خون شعر گنگ می‌شود از دست‌دادن…

سنگر می‌سازم در عصب‌های خیابان - #مرگ_بر_ستمگر_چه_شاه_باشه_چه_رهبر

سنگر می‌سازم با ساروج خون و خشتهایی بی‌شکست از خشم سنگری در دهانهٔ کوچه‌هایی همسایهٔ موج…

گم شوید - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

گم شوید از این وطن شیادها ای شما سرچشمه‌ٔ بیدادها دینتان غارت جنایت قتل و جور…

نغمه - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

رساتر از بغض یک ماهی در تنگ شفاف آب، برآمدی یک روز چون صدای گرم تپش…

هر هفته جمعه‌ها - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

هر هفته جمعه‌ها ز سر خاکت ای شهید یک شورش جدید ببین می‌خورد کلید با دسته‌های…

«سپهر» شورشی! - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

برای شهید قیام «سپهر بیرانوند» جوان شورشی از خرم‌آباد که با تیر مستقیم مأموران جنایت‌پیشه خامنه‌ای…

خود می‌کشی کودک را، خود تعزیه می‌داری! - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

در گرامی‌داشت شهدای آبان ۱۳۹۸، در سراسر ایران احساس غم و سوگواری به خشم و خروش…

«... داعش ما شمایید!» - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

طی دو سه روز اخیر بسیاری از شهرهای میهن، از ایذه و سمیرم تا سنندج و…

چرا دیکتاتورها در شناخت و تحلیل انقلاب‌ها فلج می‌شوند؟ - #مرگ_بر_ستمگر_چه_شاه_باشه_چه_رهبر

نبرد ازلیِ دینامیک و فناتیک انقلاب‌ها از کجا و چرا شروع می‌شوند؟ انقلاب‌ها از جایی شروع…

خامنه‌ای و نمایش تکراری «از انکار تا اقرار!» - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

خامنه‌ای روزی در سخنرانی برای سرکردگان مجمع تشخیص مصلحت حکومتش، انقلاب دمکراتیک مردم ایران را «اغتشاش‌های…

نگاه ضدایرانی خامنه‌ای به خلق بلوچ - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

مقدمه آنچه که در فرهنگ و ادبیات جوامع به آن ملت، ملیت، قوم، قبیله و طایفه…

در پرتو قیام، رو شدن کانون‌های دولتیِ فساد - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

طی این سال‌ها بارها در مطالب متعدد اجتماعی و صنفی و با نمونه‌های بسیار، دیده‌ایم که…

رجز‌خوانی در عیان‌، ترس‌خوردگی در نهان! - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

برخلاف ادعا، پروپاگاندا و القائات رسانه‌یی، آنچه در صحنه‌های جوشان قیام از نزدیک لمس و تجربه…

شصت‌ونهمین قطعنامه ملل متحد به‌خاطر نقض حقوق‌بشر و سرکوب مردم در قیام ایران -…

همزمان با فلاکت و افلاس داخلی نظام ولایت‌فقیه، محکومیتها، تحریم‌ها و انزوای بین‌المللی رژیم فرتوت نیز…

آبان آتشین، آتشین‌تر برمی‌خیزد - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

«آبان آتشین» با گذشت ۳سال از تولد و تکوین آن، هنوز گلگون، تازه و انگیزاننده است.…

یادآر، ز مشعل‌های فروزان یادآر - #مرگ_بر_ستمگر_چه_شاه_باشه_چه_رهبر

جنبش مشروطه در ایران پس از مبارزات چندین ساله نیروهای پیشتاز و آگاه در برابر استبداد…

روز ۲۴ آبان در ایران چه گذشت و چه برگی ورق خورد؟ - #قیام_سراسری…

روز ۲۴آبان، سالگرد گرامی‌داشت قیام آبان ۹۸ با لرزه بر ارکان نظام ملایان شروع شد. روز…

دست‌آوردهای درخشان قیام در آغاز سومین ماه - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

مبارزه، عرصه‌ٔ شناخت پدیده‌های انسانی و اجتماعی است. قیام برای آزادی، باران روشنگری و زدودن غبار…

از «آن آبان» تا «این آبان» - #آبان_ادامه_دارد

یک‌سال پیش در چنین روزی نوشتیم: «قیام آبان، یک نقطه‌ٔ عطف در جنبش مقاومت ایران» است؛…

رژیم ولایت فقیه؛ گرانی دارو، ارزانی جان آدمیان - #قیام_سراسری #قیام_تا_سرنگونی

نگاهی به تجهیزات و سلاحهای سرد و گرمی که گشتاپوی آخوندی در برابر جوانان آگاه و…